Rondvaart Haarlem Vrienden van het Spaarne

Rondvaart Haarlem

Onze rondvaart in Haarlem wordt verzorgd door de kleine rederij Vrienden van het Spaarne uit Haarlem. Na het succesvol opzetten van rondvaarten in de omgeving van Amsterdam zijn wij vanaf het voorjaar 2018 ook begonnen met rondvaarten in de historische stad Haarlem. Hiermee verkennen wij de prachtige Noord-Hollandse stad met zijn historische centrum, kleine straatjes, winkeltjes en pleinen vanaf het water. Een rondvaart bij Vrienden van het Spaarne kun je al boeken vanaf 75 euro per uur met schipper! Eigen catering is toegestaan! Bel ons direct op 06-39612181.

Rondvaart Haarlem vanuit een sloep!

Je kunt gebruik maken van diverse rondvaarten door Haarlem, bijvoorbeeld als je iets te vieren hebt of je de stad Haarlem op een leuke ontspannen manier wilt leren kennen. Daarom hebben voor elk budget een passende oplossing. Neem voor meer informatie contact op voor de mogelijkheden of boek direct je rondvaart.Wij verzorgen de uitgebreide rondvaarten in grote luxe sloepen die zijn voorzien van de gewenste hapjes en drankjes. Heb je iets te vieren of wil je de stad Haarlem op een bijzondere manier leren kennen? Ga dan het water op tijdens een boottocht in één van onze mooie sloepen om een unieke blik op de stad te krijgen en een bruisende tijd met je vrienden te hebben.

Catering tijdens de rondvaart

Je kunt kiezen voor diverse mogelijkheden qua catering tijdens je rondvaart. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor lekker hapjes maar ook voor een compleet diner. Vraag naar de mogelijkheden. Een greep uit de opties vind je op onze startpagina van Vrienden van het Spaarne. Het is ook toegestaan eigen catering mee te nemen.

Rondvaart in Haarlem Vrienden van het Spaarne

Boek direct een rondvaart Haarlem!

Door invullen en versturen van dit formulier kun je direct een rondvaart boeken met een sloep in Haarlem. Het versturen van dit formulier verplicht je tot niets. LET OP! Een boeking van ons is pas definitief na bevestiging met datum, tijd en opstapplek door de Vrienden van het Spaarne. Kijk ook bij onze borrelboot!


Boek je sloep:

RondvaartGroepstocht (licht toe onder opmerkingen)Anders (licht toe onder opmerkingen)
Catering:
DrankjesHeerlijke hapjesDinerIn overlegNee, dank je

Extra:
EntertainmentFietsen en varen

Verdere vragen of opmerkingen:


Factuurgegevens: