Rondvaart Haarlem Vrienden van het Spaarne

Rondvaart Haarlem

Onze rondvaart in Haarlem wordt verzorgd door Vrienden van het Spaarne uit Haarlem. Na het succesvol opzetten van rondvaarten in de omgeving van Amsterdam zijn wij vanaf het voorjaar 2018 ook begonnen met privé rondvaarten in open sloepen in Haarlem. Hiermee verkennen wij de prachtige Noord-Hollandse stad met zijn historische centrum, kleine straatjes, winkeltjes en pleinen vanaf het water.Heerlijk privé varen op een luxe sloep met ervaren schippers die je veel kunnen vertellen over de rijke historie van de stad Haarlem. Een luxe rondvaart in een sloep met schipper kun je al boeken voor € 110 p/u (tot 10 personen) Eigen catering is toegestaan! Maar als je geen zin hebt in al die voorbereidingen dan staat ons team graag voor jou in de keuken en voldoen we aan al jouw wensen voor een onvergetelijke luxe rondvaart. Bel ons direct op 06-39612181.

Rondvaart Haarlem vanuit een sloep!

Je kunt gebruik maken van diverse rondvaarten door Haarlem, bijvoorbeeld als je een teamuitje hebt of een familie of vrijgezellenfeest of als je gewoon de stad Haarlem op een leuke ontspannen manier wilt leren kennen. Daarom hebben voor elk budget een passende oplossing. Neem voor meer informatie contact op voor de mogelijkheden of boek direct je rondvaart.Wij verzorgen heerlijke persoonlijke rondvaarten op grote luxe sloepen die voorzien zijn van uitgebreide catering. Zelf catering meenemen is ook toegestaan. Heb je iets te vieren met vrienden of bekenden of wil je de stad Haarlem op een bijzondere manier leren kennen? Ga dan het water op en maak een luxe privé boottocht in één van onze prachtige sloepen en geniet van een heerlijke luxe rondvaart met je vrienden of familie van het bruisende en vooral prachtige Haarlem.

Catering tijdens de rondvaart

Je kunt kiezen voor diverse mogelijkheden qua catering tijdens je rondvaart. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor lekker hapjes maar ook voor een compleet diner. Vraag naar de mogelijkheden. Een greep uit de opties vind je op onze startpagina van Vrienden van het Spaarne.

Rondvaart in Haarlem Vrienden van het Spaarne

Boek direct een rondvaart Haarlem!

Door invullen en versturen van dit formulier kun je direct een rondvaart boeken met een sloep in Haarlem. Het versturen van dit formulier verplicht je tot niets. LET OP! Een boeking van ons is pas definitief na bevestiging met datum, tijd en opstapplek door de Vrienden van het Spaarne. Kijk ook bij onze zomeraanbieding met de borrelboot!

Om uw rondvaart te boeken kunt u contact opnemen door een mail te sturen met uw wensen naar info@vriendjesvanhetspaarne.nl
of door telefonisch contact op te nemen met (+31) 06-39612181.