borrelboot haarlem rondvaart

NIEUW, de Borrelboot Haarlem

Geniet van een heerlijke rondvaart met de borrelboot Haarlem! Met dit unieke concept betaal je een vaste prijs per persoon voor een geweldige boottocht inclusief onbeperkt gekoelde drankjes dwars door de gezellige stad Haarlem.Onderweg krijg je leuke historische feiten te horen van een grappige en vooral gezellige schipper. Boek een rondvaart en doe de historische stad Haarlem aan als familie uitje, met vrienden of collega’s.

Rondvaart door Haarlem

Lekker weg met de boot op het Spaarne in Haarlem en geen zin om zelf boodschappen te doen?
Bij Vrienden van het Spaarne hebben ze de oplossing; Heerlijk genieten van gekoelde drankjes terwijl jij en je vrienden door de grachten van Haarlem worden gevaren op onze luxe borrelboot. Over het besturen van de boot hoef jij je geen zorgen te maken dit wordt allemaal geregeld door onze schipper. De borrelboot is een top arrangement met bier, wijn en wat fris om je enigszins helder te houden ;-). Als speciale zomeraanbieding kun je nu 2 uur varen door Haarlem inclusief gekoelde drankjes voor  € 35 per persoon (normaal € 45,- per persoon), met een minimum van € 350,-. Boek snel je rondvaart bij Vrienden van het Spaarne.

Onze schippers hebben ruime ervaring op het Haarlemse water en kunnen u op een ontspannen manier de leukste plekjes van Haarlem laten zien. Aan boord kunt u genieten van een gekoeld biertje of een lekker glas wijn! De borrelboot is bij uitstek geschikt voor familie uitjes of een gezellig middag met vrienden of collega’s. Boek nu snel jouw borrelboot in Haarlem!

Boek direct de borrelboot

Om uw borrelboot te boeken kunt u contact opnemen door een mail te sturen met uw wensen naar info@vriendjesvanhetspaarne.nl
of door telefonisch contact op te nemen met (+31) 06-39612181.