bootverhuur in haarlem vrienden van het spaarne

Bootverhuur Haarlem

Bent u op zoek naar bootverhuur in Haarlem om een gezellige rondvaart of cruise te maken? Zoek dan niet verder! Vrienden van het Spaarne bootverhuur beschikt over prachtige sloepen waar u tot maximaal 35 personen tegelijk gebruik van kunt maken. Om het nog makkelijker te maken krijgt u er ook nog een schipper bij die u door de kanalen van Haarlem zal leiden. Onze boten worden helaas niet zonder schipper verhuurd.

Vrienden van het Spaarne bootverhuur Haarlem

Met ruime ervaring op het water zullen onze schippers u op een ontspannen manier de leukste plekjes van Haarlem laten zien. Aan boord kunt u genieten van een hapje en een drankje naar keuze. Gelieve dit vooraf af te stemmen bij de reservering voor de bootverhuur. Meer informatie over de mogelijkheden vind u op de homepagina van Vrienden van het Spaarne.

Historisch Haarlem

Maak een watertocht door historisch Haarlem met zijn kleine hofjes, pleinen, grachten en kerken. Ook culinair komt u als bezoeker van Haarlem aan uw trekken. Bezoek één van de vele horeca gelegenheden in de binnenstad voor een gezellige afsluiting na de rondvaart. Haarlem, ontstaan uit een Romeinse nederzetting, kreeg in 1245 stadsrechten van graaf Willem II van Holland. Vanaf toen groeide Haarlem uit tot één van de belangrijkste steden van Holland. Haarlem verzette zich stevig tijdens de Tachtigjarige oorlog tegen de Spaanse overheersing. In handen van Willem van Oranje trokken veel Vlamingen naar de stad. De invloeden hiervan zijn ook nu nog zichtbaar. Haarlem was een geliefde woon- en verblijfplaats voor de rijken een machtigen tijdens de Gouden Eeuw.

Boek direct een sloep!

Wil je direct een sloep boeken in Haarlem voor een rondvaart? Vul dan graag zorgvuldig het boekingsformulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te bevestigen. Voor overige vragen en informatie verzoeken wij je contact met ons op te nemen.