bootverhuur in haarlem vrienden van het spaarne

Bootverhuur Haarlem

Bent u op zoek naar het huren van een luxe sloep of boot met schipper in Haarlem om een gezellige rondvaart of cruise mee te maken? Zoek dan niet verder!  Vrienden van het Spaarne het rondvaartbedrijf voor boot-en sloep verhuur met schipper beschikt over luxe sloepen waar u tot maximaal 88 personen tegelijk gebruik van kunt maken. Om het nog makkelijker te maken krijgt u er ook nog een schipper/gids bij die u door de grachten van Haarlem zal leiden. Uiteraard heeft de schipper/gids veel kennis over de historische stad Haarlem.

Vrienden van het Spaarne bootverhuur Haarlem

Met ruime ervaring op het water zullen onze schippers u op een ontspannen manier op onze luxe sloepen de leukste plekjes van Haarlem en omstreken laten zien. Aan boord kunt u genieten van heerlijke hapjes en koude drankjes naar keuze. Gelieve dit vooraf af te stemmen bij de reservering voor de sloepverhuur. Meer informatie over de mogelijkheden vind u op de homepagina van Vrienden van het Spaarne.

Historisch Haarlem

Maak een watertocht door historisch Haarlem met zijn kleine hofjes, pleinen, grachten en kerken. Ook culinair komt u als bezoeker van Haarlem aan uw trekken. Bezoek één van de vele horeca gelegenheden in de binnenstad voor een gezellige afsluiting na de rondvaart schroom niet! Vraag de schipper naar de mogelijkheden waarschijnlijk kunt u voor het restaurant worden afgezet. De stad Haarlem, ontstaan uit een Romeinse nederzetting, kreeg in 1245 stadsrechten van graaf Willem II van Holland. Vanaf dat moment groeide Haarlem uit tot één van de belangrijkste steden van het Holland.De inwoners van Haarlem verzette zich stevig tijdens de Tachtigjarige oorlog tegen de Spaanse overheersing. In handen van Willem van Oranje trokken veel Vlamingen naar de stad Haarlem. De invloeden hiervan zijn ook nu nog zichtbaar. Haarlem was een geliefde woon- en verblijfplaats voor de rijken een machtigen tijdens de Gouden Eeuw.

Boek direct een sloep of rondvaart!

Wil je direct een sloep of rondvaartboot met schipper boeken in Haarlem ? Vul dan graag zorgvuldig het boekingsformulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om te bevestigen. Voor overige vragen en informatie verzoeken wij je contact met ons op te nemen op nummer 06-39612181.